TEAMDYNAMIEK & TEAMBUILDING

Van strategie naar executie doorloopt een team verschillende fasen. In dit proces is het

belangrijk elkaar te blijven vertrouwen, verantwoordelijkheid te nemen, conflicten aan te gaan en daarbij het resultaat niet uit het oog te verliezen. Vanuit een open, faciliterende en soms confronterende houding begeleid ik teams in dit proces en help ik hen inzicht te krijgen in de dynamiek die er op dat moment aanwezig is. 

ORGANISATIEONTWIKKELING 

Wie bezield en ontspannen wil werken is hier aan het juiste adres. In samenwerking met het ITIP verzorg ik maatwerktrajecten voor organisaties, teams en individuen. Deze school voor leven en werk inspireert en voedt je ontwikkeling. Door diepgaand inzicht te krijgen in wie je bent en wat je drijft, ga je meer betekenen voor jezelf en je omgeving. 

www.itip.nl

 

COACHING

Een-op-een gesprekken geven de ruimte en diepgang om met werk-, en levensvragen aan de slag te gaan. In een veilige en vertrouwde omgeving gaan we op zoek naar datgene waar het werkelijk over gaat. Alles is bespreekbaar en nieuwsgierigheid en respect staan hierbij voorop. 

 

INNERTRAIL

Kletsnatte, zanderige modder tussen je tenen, zilte zeelucht in je neus, verse mosselen uit de zee zo op je bord. De heerlijke weeïge geur en de zinderende hitte van het kampvuur, vermoeide benen van het stijgen naar 2500m hoogte. De frisse ochtendzon die je gezicht streelt als je ’s ochtends je slaapzak openritst en het verzengend koude water dat in je gezicht plenst bij het tandenpoetsen bij de beek. 

We nemen je mee op avontuur, een bijzondere reis de natuur in. Met uitzondering van het einddoel is er niets vastomlijnd, de telefoon gaat uit, niets dan de natuur en de groep om je heen, “disconnect to reconnect”. 

www.innertrail.nl

 

PROMOTIEONDERZOEK

Mijn nieuwsgierigheid heeft me ertoe gezet een promotieonderzoek te starten naar "wat is de toegevoegde waarde van onbevangenheid?". Vragen als 'wat is onbevangenheid?', 'kan je onbevangenheid aanleren?' en 'kan je altijd en overal onbevangen zijn (en willen we dat eigenlijk wel)?' komen in dit onderzoek aan bod. 

 

 

 

© 2015 FABRIEK VAN ONBEVANGENHEID