PAM VAN DER VLUGT

 

Van huis uit ben ik organisatiepsycholoog.  Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in groepsdynamica, persoonlijke ontwikkeling en relatie therapie. 

 

Wat mij raakt in mijn werk is de moed van mensen om nieuwsgierig te zijn naar verandering, ‘de andere kant’, zonder te weten wat daar eigenlijk ligt te wachten. Het nieuwe aan te gaan en het niet te weten, dat spannend te vinden en het dan toch doen. Soms gaat dit over contact maken met jezelf of verbinding zoeken met de ander, soms gaat het over angsten overwinnen of oude gewoontes loslaten. Het gaat over uitproberen, springen, groeien en soms weer onderuit gaan.

 

Ik ben dankbaar als ik daar bij mag zijn en daar hulp in kan bieden. Ik sta dan in mijn kracht, kan ontwapenend, open en nieuwsgierig zijn, in veiligheid een spiegel voorhouden, met een lach en een traan. Er is ruimte voor het niet weten, voor angst en kwetsbaarheid, voor boosheid en verdriet; voor alles wat leeft in het hier en nu. En er is plek voor weten dat je er toe doet, trots zijn, jezelf mogen zijn, voor vertrouwen op jouw eigenheid.

Samen met mijn dochters Aaf en Hanne woon ik  op loopafstand van het bos en op fietsafstand van de mooie Domstad Utrecht.

 

 

 

OPLEIDING

Universiteit Utrecht                               Organisatie Psychologie

ITIP School voor Leven en Werk          Coach opleiding Instrument voor Hulp

ITIP School voor Leven en Werk          Energetische basis en verdiepingsopleiding

Bert Hellinger                                         Systemisch Interveniëren

Phoenix Opleidingen                            Systemisch Werken

Phoenix Opleidingen                            Relatie Therapie

Stichting EFT Nederland                      EFT Relatie therapie

Epic Agility                                              Certified Agile Leadership
 

Pam Oman 2.jpg
© 2015 FABRIEK VAN ONBEVANGENHEID