top of page

RELATIE THERAPIE
 
Relatie therapie helpt koppels die vast zijn gelopen in hun relatie of een acute crisis doormaken met elkaar. 
 
Vragen waar koppels mee komen kunnen voortkomen uit:
- het niet meer in verbinding zijn met elkaar
- terugkerende (destructieve) patronen
- problemen rond seksualiteit
- crisis door ziekte of overlijden van kinderen of ouders
- andere kijk op het leven ontwikkelen en elkaar daarin kwijt raken
- emotionele of fysieke ontrouw
- vastlopen in eigen thematiek van een van de partners

Door middel van gesprek en ervaringsgerichte oefeningen wordt zicht verkregen op de relatie en op het weer in contact zijn met elkaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende aanpakken zoals EFT, Systemisch werk en lichaamsgerichte oefeningen. 

RELATIE APK
 
Een APK helpt om het 'uit verbinding zijn' te voorkomen, voor zover dat uiteraard mogelijk is. Het geeft een check op je relatie door met elkaar te ervaren en te bespreken  'hoe staan we er eigenlijk voor?'. 
Het is een open, vertrouwde setting waarin onderzocht kan worden waar en hoe er meer verdieping in de relatie aan kan worden gebracht en wat hiervoor nodig is van elk van de partners. 


Mocht je interesse hebben in therapie of een APK dan kun je contact met me opnemen. 

Meer informatie is te vinden op
www.invrijheidsamen.nl
 
 


"De liefde is prachtig en wreed tegelijkertijd. In elke relatie is er een groot verlangen om bij elkaar thuis te mogen komen en tegelijk is er ook het verraad, het niet kunnen voldoen aan wederzijdse vaak niet uitgesproken verwachtingen. Persoonlijke en vaak pijnlijke thema's spelen op, je raakt elkaar kwijt terwijl dit zo niet de bedoeling was. Het contact, eens zo vanzelfsprekend, gaat steeds meer moeite kosten. Hoe fijn om te zien, voelen en merken dat dit ook weer anders kan worden."

© 2015 FABRIEK VAN ONBEVANGENHEID
bottom of page